احمد قدیری

احمد قدیری

پرودگارم! توفیق ده جز برای تو ننویسم و جز تو ملاک و معیاری بر ارزش گذاری نگاشته هایم نداشته باشم

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
آنان که سودای رفراندوم را دارند، امیدوارم خوب مناظر با شکوه از جمعیت ده ها میلیونی سراسر کشور را که به سخت ترین شکل و با چندین ساعت پیاده روی در سرمای شدید و بعضا برف و باران حمایت خود از نظام مقدس جمهوری اسلامی نشان داده اند، تماشا کرده باشند.
در این رابطه لازم به ذکر است:
1- اگرچه جمعیت روستاها و شهرهای کوچک (وفادار ترین اقشار به انقلاب) به خودی خود بخش بزرگی از جمعیت کل کشور را شامل می شود اما به دلیل قلت جمعیت این واحدهای جغرافیایی، اصولا در این نواحی تجمعی برگزار نمی گردد.
2- به دلیل کثرت شهرها و حجم بالای فیلم و تصاویر از جای جای جمعیت آن همه شهر، تنها صحنه ای و خیابانی از برخی شهرهای بزرگ در فهرست نمایش جمعیت قرار می گیرد و در سیما به نمایش گذارده می شود.
3- جمعیت حاضر در راهپیمایی های سراسر شهرهای کشور، همه‌ی حامیان و موافقان نظام و انقلاب نیستند، بلکه تنها عده ای هستند که آمده اند. حتما هر سال برای بسیاری از حامیان ارزش ها، اقوام و اطرافیان شان پیش آمده که به دلایلی اعم از طفولیت، کهولت، کسالت، مسافرت و خصوصا تاخیر و یا رخوت نتوانسته در راهپیمایی حضور یابند. بنابراین شکوه جمعیت تنها متعلق به بخشی از حامیان انقلاب است که خواسته و توانسته اند در راهپیمایی حاضر گردند.
4- صحنه هایی که در اخبار سیما و خبرگزاری ها از انبوه جمعیتِ راهپیمایی کننده در 22 بهمن نشان داده می شود، محدود به لحظه‌ی ثبت و نیز کادر تصویر است و همه‌ی جمعیت را نشان نمی دهد.
5- همان جمعیت حاضر در زمان واحد در داخل یا خارج کادر تصاویر نیز همه‌ی جمعیت به خیابان آمده نیست بلکه تنها پیک آن است. در بازه‌ی زمانی 5 ساعته ی مراسم (7 تا 12)، حداقل دو شیفت آدم میاید و می رود و به ازای افرادی که تازه وارد جمعیت می شوند، عده ای که زودتر حضور یافته بودند، از جمعیت خارج شده و یا در حال خروج اند.
6- و آخر آنکه با توجه به وجود سه دسته‌ی "موافق، ممتنع و مخالف" نسبت هر موضوعی از جمله نظام و انقلاب، جمعیت آمده به راهپیمایی با جمعیت نیامده مورد قیاس قرار نمی گیرد، بلکه جمعیت حاضر در 9 دی 88 و 22 بهمن ها در سراسر کشور و حتی همان تهران (پایتخت ناهنجاری های سیاسی و فرهنگی) با مثلا جمعیت 25 خرداد 88 می بایست مقایسه شود، که البته آن هم محل اشکال است زیرا بسیاری از همان جمعیت 25 خرداد نیز بدون ضدیت با نظام، تنها نسبت به نتایج انتخابات مردد بودند و طبق نظرسنجی های خارجی (PIPA و Globe Scan) بسیاری از همان افراد نیز طی چند هفته به شدت ریزش کردند تا جایی که برخی از همان طیف نهایتا با حضور در مراسم برائت 9 دی، در ثبت رکورد عظیم ترین تجمع مردمی سهیم بوده اند.
7- دلمان باید بسوزد به حال روان پریشانی که با استناد به "طوفان توییتری" که به برکت بیکاری مفرط و حساب های فیک، رقم خورده، بر توهم خود بی شمار پنداری خویش اصرار دارند. برای شفای شان دعا نماییم و تحقیرشان نکنیم که به حکم شارع "لا حرج للمریض".
هم دعوت به حضور کردند و هم اذعان نمودند که خطری متوجه شان نیست. بنابراین در ۲۲ بهمن امسال برای اولین بار شاهد وزن کشی عملی و هم زمان بودیم.
آیا شانتاژ و توهم اقلیت پر هیاهو پایان خواهد یافت؟

نظرات (۴)

یک دلواپس لفظ قلم سخن می گوید .از امکانات  به وجود امده توسط غربیها  مانند اینترنت استفاده می کند و لی انها را شراب خوار و فاسد و جنایتکار می داند .
واقعا نوبر هستید .
  • مواد مخدر و مشکل شرعی
  • بپرسید از بزرگترتان ....البته اگر راست  پاسخ دهند  ....قبل از انقلاب و بعد از انقلاب  تعداد معتادین چه تفاوتی دارد ؟
    چرا  امار معتادین  اینقدر  زیاده ؟
    نا امیدی از اینده 
    نبود شغل و بیکاری 
    نبود فرهنگ اموزش واقعی توسط مردمی از جنس مردم 
    نبود جایگزین به علت محدودیت های مذهبی .
    فقر طولانی 
    شکاف بین مسولین و مردم 
    اما شما  بار  انکار کنید .جز این انتظاری نیست .

    7- دلمان باید بسوزد به حال روان پریشانی که با استناد به "طوفان توییتری" که به برکت بیکاری مفرط و حساب های فیک، رقم خورده، بر توهم خود بی شمار پنداری خویش اصرار دارند. برای شفای شان دعا نماییم و تحقیرشان نکنیم که به حکم شارع "لا حرج للمریض".

    پاسخ "
    در ایران  قشری وجود دارد  که خودرا به شکل خاصی در می اورند و علامت و مشخصه فکریشان ادمیست مثل احمدی نژاد  !ارزویشان  قرار گرفتن در پست های بالاست و در حقیقت جای یک ایرانی باسواد و با استعداد و با اطلاعات روز  را با انواع ترفند اشغال می کنند .
    از انجاییکه  این ادمها می دانند که در یک جامعه  با فساد کمتر و عدالت نسبی ...نمی توانند به جایی برسند  پس از تغییرات جلو گیری می کنند .
     به دیگران  افترا و تهمت  زیاد ی می زنند و هر گز پایند  روابط انسانی نیستند .  مسول روزنامه کیهان نمونه  مسن تر این  گروه هست

    ایرادی نداره فرض کنیم شما درست می گید و دهها میلیون نفر امدند که زندگی ما  به همین روند پیش رود ...چرا  از رفراندوم می ترسید ؟اگر  واقعا  بیش از 30 درصد هست نانخور سفره انقلاب  چرا پیشنهاد نمی دید که یکبار برای همیشه این داستان حل شود و نیازی به چانه زنی نباشد ؟چرا ؟
    پاسخ:
    قبلا یکی از دوستان شما چنین سوالی طرح کرد، پاسخ دادم:
    دو حالت دارد، یا ایده ی به رفراندوم گذاشتن کلیت نظام سیاسی، نمونه ای خارجی و واقعی در اروپا و آمریکا یا هر جای دیگر دارد، که خب فقط بدون اطاله ی کلام نام ببرید لطفا و یا صرفا زائیده تخیل شماست که لطفا به نام خودتان ثبت کنید تا سرقت علمی نشده!
    اگر مایل به کسب اطلاع از این موضوع و پاسخ بنده هستید، به پرسش ها و پاسخ های ذیل این پست مراجعه کنید. بیش از آن توضیحی برای شما ندارم.
    ahmadghadiri.ir/post/74

    ارسال نظر

    نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
    اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.